Tong-Il: taekwondo van klein tot groots...

Tijmen (9) en Ferry (oud), onze eigen wereldkampioen...(Seoul, 2001)

Tong-Il is een kleinschalige taekwondo verenging met circa 85 leden, opgericht op 15 juni 1975, die het  nastreeft om het voor iedereen mogelijk te maken om op een laagdrempelig wijze taekwondo te beoefenen zonder winstoogmerk. Vanaf 5 jaar ben je welkom om lid te worden en door hard te trainen groots te worden. Dankzij haar kleinschaligheid heeft Tong-Il sinds haar bestaan al 1 wereldkampioen, 2 Europees kampioenen, 1 deelname aan de Olympische Spelen, 7 selectieleden voor de Olympische Spelen en 10 zilveren en bronzen medailles op EK’s en WK’s in de wacht gesleept. Zie onze Eregallerij voor meer informatie.

Tong-Il onderscheidt zich sterk ten opzicht van vele andere sportverenigingen doordat dat we geen specifieke subsidieerbare groepslessen aanbieden, dit omdat we vinden dat iedereen in een gewone omgeving de mogelijkheid moet hebben om lekker te kunnen sporten.

Tong-Il is vernoemd naar de 24e Hyung, het hoogste schijngevecht in Taekwondo. In onderstaande filmpje wordt de Tong-Il Hyung gedemonstreerd.

KvK

40164616

Contact

Contactformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team Tong-Il

Social media

Facebook