Proefles & lidmaatschap

Leuk dat je interesse hebt voor het beoefen van taekwondo bij Tong-Il...Op dit deel van de website kun je informatie vinden om jezelf een beeld te vormen over taekwondo en Taekwondo vereniging Tong-Il Venray. In de verschillenden hoofdstukken wordt in gegaan op:
- wie is Tong-Il
- wat is taekwondo en de bijbehorende doelstellingen;
- welke banden (graduaties) je kunt behalen.


Proeflessen

Heb je de informatie gelezen en spreekt het je aan om taekwondo te gaan beoefenen bij Tong-Il, dan ben je van harte welkom om 2 gratis proeflessen/trainingen mee te doen zodat je kunt ervaren wat de sport inhoud en of je het leuk vindt, dit kan in gewone sportkleding.

De trainingstijden zijn afhankelijk van de leeftijd en zijn te vinden op Locatie, trainingen en reglement.

Je kunt telefonisch contact opnemen met de hoofdtrainer om af te stemmen wanneer er kan worden meegedaan met de proefles/trainingen:

-  5-10 jaar = Mono's/Pupillen;

- 11-14 jaar = Aspiranten;

- 15 jaar en ouder = Junioren & Senioren.

Het telefoonnummer van de hoofdtrainer Heidy Litjens is te vinden op Team Tong-Il.Lidmaatschap TONG-IL en TBN

Als je na de kennismakingslessen lid wilt worden, kun je aanmelden met een inschrijfformulier dat bij de trainer verkrijgbaar is. Om teakwondo te beoefenen bij Tong-Il moet je lid worden van Tong-IL en Taekwondo Bond nederland.

Lidmaatschap van Tong-Il

Het lidmaatschap van Tong-Il is naast eenmalig €10,- inschrijfgeld de volgende contributie per kalenderjaar:

- Leeftijd tot 18 jaar: €180 per jaar bij vooruitbetaling;

- Vanaf 18: €210,- per jaar bij vooruitbetaling.

Voor het beoefenen van taekwondo zul je onder andere een taekwondo-pak, band en beschermingsmiddelen moeten aanschaffen.  Indien gewenst kun je ook een Tong-Il trainingspak en/of Tong-Il t-shirt aanschaffen. Meer informatie is te vinden op Kleding & Beschermingsmiddelen.

Lidmaatschap Taekwondo Bond Nederland
Alle leden van Tong-Il zijn onder andere in verband met de collectieve aansprakelijkheids- en ongevallen verzekeringen verplicht aangesloten bij de Taekwondo Bond Nederland (TBN), de kosten voor de jaarlijks TBN-contributie wordt door ieder lid zelf betaald. Na de inschrijving bij Tong-Il geven we de gegevens door aan TBN, zij zullen het lidmaatschap zelf facturen naar de leden.


Betaling contributies Tong-Il en TBN
Ben je op 1 januari lid van Tong-Il, dan wordt de contributie bepaald aan de hand van je leeftijd op 1 januari en ontvangen je:
-
half januari de factuur voor de contributie van TBN rechtstreeks van de TBN;
- medio februari de factuur voor de contributie van Tong-Il.

Wordt je gedurende het jaar lid van Tong-Il:
- wordt de contributie bepaald aan de hand van je leeftijd op dat moment;
- worden de contributies van de Tong-Il en de TBN (door TBN te bepalen) naar rato van de resterende tijd berekend en ontvang je na inschrijving zo spoedig mogelijk de facturen voor de contributies van Tong-Il en de TBN.

Let er in alle gevallen op dat je de contributies van Tong-Il en TBN betaalt binnen de betalingstermijn i.v.m. de verzekeringen!

Voor vragen mbt het TBN-lidmaatschapsnummer en/of contributie dien je rechtsreeks contact op te nemen met de ledenadministratie van de TBN.


Jeugd Fonds Sport Limburg
Niet ieder gezin heeft evenveel geld te besteden waardoor er (te) weinig geld is om te sporten of de benodigde spullen aan te schaffen. Het
Jeugd Fonds Sport Limburg kan in bepaalde gevallen ondersteuning bieden bij het betalen van de contributie en/of materialen.
Zorg bij het aanvragen van ondersteuning dat je het maximale bedrag aanvraagt zodat je de contributie van Tong-Il en TBN vergoed krijgt.


Beëindiging lidmaatschap

Natuurlijk komt het voor dat je na verloop van tijd om uiteenlopende redenen je lidmaatschap wilt of moet opzeggen.

Opzegging kan via Opzeggen lidmaatschap Tong-Il onder vermelding van naam, lidmaatschapsnummer, datum wanneer opzegging ingaat (datum vanaf wanneer je geen trainingen meer komt volgen) en reden van opzegging.

Wanneer het lidmaatschap in de loop van het kalenderjaar eindigt, blijft niettemin contributie voor het gehele jaar verschuldigd. Opzegging van het lidmaatschap voor het opvolgende jaar dient uiterlijk 20 december van het voorgaande jaar binnen te zijn.

Het lidmaatschap van TBN dien je zelf op te zeggen en moet uiterlijk 1 maand voor het verstrijken van het lopende contributiejaar gebeuren via de ledenadministratie van de TBN.

KvK

40164616

Contact

Contactformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team Tong-Il

Social media

Facebook