Laatste nieuws: 1x goud, 1x zilver en 1x 4de voor Tong-il tijdens het Oh Do Kwam Toernooi Venlo

Zondag 7 april heeft Tong-Il deelgenomen aan het Oh Do Kwam Toernooi in Venlo.

Aitana deed voor de 1e keer mee. In de eerste ronde kwam ze meteen de latere nummer 1 in de poule tegen. Aitana’s tegenstandster was erg fel en er was bijna niet tussen te komen. Aitana probeerde echter zelfs met een aantal mooi dwit chagi’s tegenstand te bieden. 2e ronde kwam Aitana tegenover een jongen te staan, helaas ook deze partij verloren. Aitana bleef wel tot het einde flink terug knokken. Een hele mooie 4e plaats en een flinke ervaring rijker!

Kay kwam vandaag ook voor het eerst op de mat. Verloor zijn eerste partij. In de tweede partij kwam Kay in de laatste ronde vanuit 15-0 terug naar 18-10. Heel erg knap van Kay. Na het krijgen van een mooi deelname certificaat kon hij heel erg trots huiswaarts keren. Kay heeft ontzettend genoten van zijn eerste wedstrijd.

Ehsan kon vandaag helaas vandaag niet mee, hij was getroffen door een oorontsteking, beterschap Ehsan.

Vincent Palmen deed vandaag ook voor het eerst mee met een toernooi. Vincent trof helaas in zijn klasse een tegenstander die ruim 2 misschien wel 3 koppen groter was dan hij. Ondanks dat Vincent vrij snel een blessure opliep heeft hij zijn partij wel afgemaakt, met steun van zijn coach Ferry. In zijn 2e partij trof Vincent dezelfde tegenstander helaas nog een keer. We zijn trots op Vincent om het feit dat hij de mat weer op ging en zelf ook nog probeerde om zijn puntjes te pakken. Ook een ervaring rijker geworden vandaag!

Maud verscheen vandaag ook voor het eerst op de mat. Maud won haar eerst partij d.m.v. golden point. Daarna was ze helemaal los en won haar tweede partij met overtuiging. De eerste partij hield ze haar dekking nog niet voldoende waardoor haar tegenstander ook nog flink wat punten kon maken. In de finale partij liet ze dit niet meer gebeuren en hield haar pantser mooi dicht. Een mooie eerste wedstrijdervaring en een gouden medaille.

Als laatste was Lisa vandaag aan de beurt, de enige van het stel die wel al wat wedstrijdjes gedaan had. Lisa kreeg vandaag te maken met een aantal flinke tegenstanders. Lisa stond haar mannetje en mocht een mooie zilveren medaille mee naar huis nemen.

Mark en Martijn zijn vandaag als scheidsrechters meegegaan. Voor Mark was dit ook voor het eerst. Erg fijn dat zij dit wilden doen.

Jamie Peters ging vandaag mee als stagiaire. Jamie zorgde voor de ondersteuning, warm laten draaien van de kinderen en de zorg dat iedereen op tijd op het veld verscheen, dankjewel aan Jamie hiervoor. Verder gingen Ferry en Heidy mee als coaches.

Samen met alle ouders hebben we genoten van een mooi toernooi, waar we weer veel geleerd hebben en onze verbeter puntjes uit meenemen voor de komende periode.